This is a placeholder

Velkommen til Under The Italian Sun

Med mange spennende ferieboliger å velge mellom, håper vi du finner det fantastiske drømmestedet alle er på søken etter!

Opplev Sardinia

La oss ta deg med til en perle på den nordvestlige kysten av Sardinia, hvor gammel historie og dere blir til ny historie. F.eks. Alghero har blitt mer og mer populært de siste årene, men har likevel beholdt sin katalanske karakter. Bli king of the castle, dra på shopping, slikk sol og besøk grotter.

Les mer om Sardinia...

sardiniakysten
Se mer av Sardinia
kartalghero
Vis større kart

Utvalgte boliger

Her finner du et godt utvalg sjarmerende og idylliske boliger som er blandt de mest populære i dets respektive områder.

Lazio

bilde lazio

Eiendommen er på 38 mål, - og inngjerdet - ligger fritt på en liten høyde med utsyn over jorder og åser, med et Middelalderslott som nærmeste nabo.  Parkmessig opparbeidet, med frukttrær, oliventrær, vinranker, nøttetrær - og masser av lavendel, hortensia og roser.

Les mer

Toscana

bilde toscana

I hjertet av den sjarmerende toskanske landskapet, blant glatte åsene i Siena Chianti og duften av sine grønne vingårder, finner du Podere Lucignano Secondo Agriturismo, en herregård bygget i 1898, nå elegant restaurert og omgjort til et eksklusivt relais.

Les mer

Abruzzo

bilde abruzzo

Et vakkert gjenskapt steinhus med svømmebasseng i et rolig dal med oliventrær en vinranker. Huset ser ut over en dal rett ved de majestetiske Maielle Mountains. Bad og kjøkken i huset er helt nytt og fullt utstyrt. Hvert soverom har sitt eget bad.

Les mer

Lombardia

bilde lombardia

I privat park på 7 hektar med eksklusive naturlige miljø er det to svært karakteristisk innkvartering: Villa Ried og Jordbær huset.
Ried Villaen har nylig blitt renovert med høy kvalitet ferdig og smakfullt innredet. Det er svært romslige og på to nivåer.

Les mer

Piemonte

bilde piemonte

Gården er på toppen av en ås og omgitt av vingårder. Landskapet er nydelig, en rekke med åser dominert av Viso og visning av massivet av Monte Rosa, er åsene dekket med vingårder og hasselnøtt trær som veksler med verdifull dyrkbar jord og skog, fremhever den naturlige skjønnheten og skjønnhet er et resultat av konstant arbeid og tålmodig mann.

Les mer

Sardinia

bilde sardinia   © DAVE HAYGARTH
http://www.flickr.com/photos/minnellium/

Residence La Rosa ligger langs en av de vakreste strekningene langs kysten av Sardinia, er det her du finner en vakker strand med krystallklart vann og hvite sandstrender. Fra kontur til disse stedene er det alltid Tavolara øy hvor du kan gjøre det beste dykking i Middelhavet, er snorkling en favoritt tidsfordriv av våre gjester.

Les mer